Home Hackfort

10e Restauratie- en Taxatie – Jubileumbeurs, weekend 6 en 7 juni 2020, te Vorden

Geopend van 10.30 – 17.00 uur.

‘Met Kunst en Antiek naar Hackfort !’

Dit jaar bestaat de Restauratie- en Taxatiebeurs ‘Met Kunst en Antiek naar Hackfort’ 10 jaar! Dit jubileum wordt gevierd op de plek waar alles begon: op Kasteel Hackfort te Vorden, in de gerenoveerde van Westerholtzaal van het Kasteel.
Dit weekend staan er 10 restauratoren van verschillende disciplines en een taxateur voor u klaar, om u te informeren over de mogelijkheden voor restauratie, en de waarde, van uw dierbare stukken kunst en antiek. Het advies is geheel kosteloos.
Niet meer zoeken naar een restaurator, van alle disciplines is er een goede op deze beurs.

De experts zijn gespecialiseerd in het restaureren van aardewerk, steengoed, porselein, schilderijen, lijsten, hout, meubelen, metaal, uurwerken, boeken, textiel, zilver, ivoor, schildpad, been, parelmoer, koraal, glas en antieke sieraden.
Zij zijn allemaal lid van Restauratoren Nederland.
Dus neem uw beschadigde stukken mee, en laat ze beoordelen door deze vakmensen.
U kunt ook stukken gelijk ter restauratie bij hen achterlaten.

De beurs begon 10 jaar geleden met 2 restauratoren en een taxateur op het terras van de Brasserie, het voormalige koetshuis van het Kasteel. Daarna kwamen er elk jaar een paar restauratoren bij, en al snel was het een vaste groep van 10, die ieder jaar terug kwam. De afgelopen 2 jaar heeft de beurs ook in Historisch Delfshaven, Rotterdam, plaats gevonden, in het fraaie Zakkendragershuisje, zodat de beurs ook voor mensen in het westen goed te bereiken is.
Nu, voor het jubileum, is de beurs op de plek waar het begon.

Ter gelegenheid van dit jubileum is er een ruimte bij, een salon, waar ook deelnemers staan. En er zijn nu ook vitrines in de grote zaal, waar stukken kunst en antiek in staan van de deelnemers, die voor het publiek te koop zijn.

De entree is gratis, er is ruim voldoende parkeergelegenheid, en u kunt een hapje en een drankje nemen op het grote terras van de Brasserie, of in het Kasteel, in de ruimte onder de van Westerholtzaal.

De Brasserie heeft een eigen moestuin, u eet vers uit de tuin.
Ook kunt u fijn wandelen op het landgoed, dus het is ook een heerlijk dagje uit.

Adres: Baakseweg 6, 7251 RH Vorden

Wij zien u graag verschijnen!

Voor vragen, mail ons     |     info@restauratieentaxatiebeurs.nl